Vi har åbent hele pinsen fra kl 11 - 17 😊

Find din næste SUV

SUV’en tilhører klassen en ‘høj bil’, med mere frihøjde. Det betyder at der er mere luft og højde mellem bilens bund og vejen, og ofte også mere rummelighed i kabinen, end ved traditionelle personbiler. SUV’en forbindes typisk med mere komfort da du stiger ind i bilen, og ikke ‘ned’ i bilen. Derudover sidder du også hævet over vejen, og har derfor et godt udsyn fra førersædet. Det forbindes ofte med en god fornemmelse af sikkerhed.

SUV’en befinder sig i ‘J-segmentet’. Det er en bil med stor rummelighed samt luksuriøs og kraftfuld udstråling. SUV står for ‘sport utility vehicle’, hvilket indikerer at den udstråler sport, med masser af plads og komfort. SUV’en har samtidig umådeligt gode køreegenskaber. SUV’en fås både med firehjulstræk, og er terrængående.

Bilen er derfor optimal for den eventyrlystne der vil køre offroad, med trailer, campingvogn eller med båden på slæb. SUV’en fylder godt på vejen og er derfor også det optimale valg til familier. Nogle modeller rummer op til syv sæder, så der også er plads til den større familie. Bagagerummet rummer utrolig meget, så der er plads til de store indkøb eller barnevognen.

5 gode grunde til at vælge en SUV

SUV biler på lager

Åbningstider

PÅSKE 2024

Skærtorsdag
Langfredag
30. marts
Påskedag
2. Påskedag

11:00 – 17:00
11:00 – 17:00
11:00 – 17:00
11:00 – 17:00
11:00 – 17:00

VI HOS RÆVHEDE AUTO ØNSKER ALLE EN GOD PÅSKE😁🐣🌼🐰

Beregn byttepris

Book prøvetur