Leasing

Leasing af  bil – privatleasing af nyere brugte personbiler

Med en privatleasing-aftale lejer du i princippet din privatbil i den periode, som leasingaftalen løber over. Det gør det billigere at få ny bil, og begrænser dine udgifter til det værditab, der er på bilen i den periode, du har den. Samtidig sikrer vores operationelle leasingaftale, at du ikke får en kæmpe ekstraregning, den dag du afleverer bilen. Så kontakt os i dag, og få en god pris på en privatleasingaftale for en nyere, brugt bil.

Leasing af bil bliver mere og mere populært, fordi du kun betaler for det værditab, bilen har, mens du kører i den. Det gør det billigere at få ny bil – og billigere og mindre risikabelt at skifte bil tit.

Hos Rævhede Auto er du endnu bedre stillet. For alle vores privatleasing-aftaler udbydes som operationel leasing. Det vil sige, at du ikke hæfter for restværdien på bilen, den dag leasingaftalen stopper. Derfor kommer der ikke nogen ekstraregning, hvis du har kørt flere kilometer i bilen, end leasingaftalen omfatter.

Du kommer bare, stiller bilen, og afleverer nøglerne. Det gør det mere trygt at tegne en privatleasingaftale hos os.

leasing af bil

Hvad er privatleasing?

En leasingaftale er i praksis en lejeaftale på den bil, som du kører i. Lejens størrelse afgøres af, hvor meget du kører i bilen. For bilens handelsværdi afhænger primært af, hvor mange kilometer bilen har kørt.

Det gør opstartsudgifterne til at få ny bil meget lavere – og fordi vi bruger operationel leasing, betyder det også, at du kender de præcise udgifter til at køre rundt i bilen hen over hele din leasingperiode.

Billig leasing af bil

Hos Rævhede Auto tilbyder vi kun leasing af biler, der er 3 år eller derover. Det giver dig en bil, som allerede har oplevet det største værditab.

Når først bilen er blevet 3 år, bliver det årlige værditab mindre og mindre på bilen. Derfor bliver leasingydelsen også lavere, hvormed du får billigste leasing af bil.

Ved at bilen yderligere er importeret fra udlandet, får du en bil, der ikke er betalt registreringsafgift af. Og fordi bilen er over 36 måneder gammel, er registreringsafgiften meget lavere, end da bilen var ny. For efter 3 år skal du kun betale 0,5 % i registreringsafgift af handelsværdien på bilen.

Det sænker leasingydelsen yderligere.

Vælger du derudover at tegne en flexleasingaftale på bilen, skal du kun betale registreringsafgift for den periode, du kører i bilen.

Det skærer endnu mere af leasingydelsen. Læs mere om flexleasing, som vi naturligvis også tilbyder.

Altså kan du ende med, at kunne køre rundt i den bil, du altid har drømt om til en månedlig ydelse, der ikke er højere end det afdrag, du skal betale på en traditionel og alt for ordinær familiebil, som er finansieret med et billån.

Hvor længe varer en privatleasingaftale?

De fleste privatleasingaftaler på nye biler løber over 3 år. Men vil du have den billigste privatleasingaftale på en nyere brugt bil, kan det oftest betale sig at tegne aftalen for en kortere periode. F.eks. 12 eller 24 måneder.

For jo kortere tid aftalen løber over, jo mere præcist kan værditabet på bilen beregnes. Det afhænger jo af dit årlige kørselsforbrug.

Samtidig har du mulighed for at lease bilen igen, når leasingperioden er forbi. Det betyder, at leasingaftalen genberegnes ud fra den restværdi, der er tilbage i bilen. Altså får du en leasingaftale, som bliver billigere og billigere, jo ældre bilen bliver.

Det gør det mere økonomisk attraktivt at vælge en kortere leasingperiode, når du privatleaser en nyere, brugt bil.

Og fordi der er tale om operationel leasing, kan du jo også bare vælge at lease en anden bil i stedet for. Så kan du skifte bil oftere, og få prøvet nogle af alle de biler, du altid gerne har villet køre i.

Kontakt os, og får en god pris på en tryg leasingaftale

Kunne du tænke dig at få en sjovere bil stående hjemme i garagen – og at kunne køre i den hver dag, uden at hele familien skal til at leve af havregrød?

Så kontakt os i dag! Vi finder altid en god pris på en privatleasingaftale på en nyere, brugt bil, som er importeret for Tyskland eller et andet europæisk land.

Søger du i stedet en firmabil, så bør du overveje erhvervsleasing, hvor du blandt andet kan trække momsen og hele leasingydelsen fra.

Leasing af bil - privatleasing af nyere brugte personbiler

Klik