Vi har åbent hele pinsen fra kl 11 - 17 😊

RÆVHEDE TILBYDER LEASING TIL ETHVERT BEHOV

Hos Rævhede Auto tilbyder vi finansiel leasing, operationel leasing, sæsonleasing og splitleasing gennem vores samarbejdspartner FLEXleasing.nu til både privat og erhverv. Du er sikret nogle af landets bedste leasingvilkår. Hos os kan man lease præcis den bil der opfylder dine ønsker og behov, ned til mindste detalje.

Vi står naturligvis også klar til at vejlede og rådgive jer i alle mulige tvivlsspørgsmål. Har vi ikke jeres drømmebil på lager, kan vi hente den hjem blandt vores store netværk i Europa

Privatleasing

Hos Rævhede Auto tilbyder vi privatleasing af biler til alle behov. Det gælder alt fra den mindre kompakte bil, til den større rummelige familiebil, indenfor mange forskellige bilmærker- og modeller. Privatleasing er de seneste år blevet en populær måde at have bil på, grundet fleksibiliteten. Privatleasing er ofte et godt og billigt alternativ til et kontant bilkøb eller traditionelt billån, idet du undgår at betale de fulde 150% registreringsafgifter og stor udbetaling. Derimod betaler du et mindre månedligt beløb. Samtidig, hvis bilen er mere end tre år gammel, betaler du helt ned til 0,5% månedlig afgift af bilens værdi.

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing er gennem de seneste år blevet en populær måde at have firmabil på, hvilket skyldes den fleksibilitet det tilbyder.

Erhvervsleasing er ofte et godt alternativ til et kontant bilkøb eller traditionelt billån, idet man undgår at betale fuld afgift. Derved kan man ved leasing af en tre år gammel bil få en attraktiv firmabilsbeskatning.

Leasingkontrakter bliver skrevet gennem vores samarbejdspartner FLEXleasing.nu, hvor I får skræddersyet en leasingaftale der passer til netop jeres behov.

Sæsonleasing

Sæsonleasing er for dig der ønsker at køre sæsonpræget biler. Det kunne f.eks. være en cabriolet om sommeren, og en større firehjulstrækker om vinteren. Du betaler dermed også kun afgift for de måneder du bruger bilen.

Derfor er sæsonleasing optimalt til bla. sportsvogne, cabrioleter, firehjulstrækkere og andre specialbiler. Du vælger samtidig selv aktive og passive måneder i løbet af året.

Det kan f.eks. være 3, 6 eller 8 aktiver måneder hvor du ønsker at gøre brug af bilen.

Splitleasing

Splitleasing, også kaldet deleleasing er en finansiel leasingform, hvor du sammen med din arbejdsgiver tegner en leasingkontrakt i samme periode. Dette kan spare dig mange penge du hvis ofte bruger din bil i erhvervsmæssige sammenhænge, i forhold til traditionel firmabilsbeskatningen. Det er ofte en fordel i det splitleasing deler kontrakten ligeligt op i procenter til hhv. både virksomheden og medarbejderen. Medarbejderen betaler altså kun for det der bliver kørt som privatperson. Som virksomhed bliver processen også nemmere. Der skal ikke tages højde for kilometertilskud, eller om der skal indregnes løntilskud, hvis der er stillet fri bil til rådighed.

LEASINGBiler til salg

 
 
 

Vi tilbyder finansiel og operationel leasing til både erhverv og privat

Operationel leasing er den type leasing der tilbyder mest sikkerhed og fleksibilitet i økonomien. Man slipper for bekymringer, der kan være forbundet med at eje en bil på traditionel vis. Der betales oftest blot et engangsbeløb ved indgåelse af leasingaftalen, og efterfølgende et månedligt beløb. Efter endt leasingperiode afleveres bilen tilbage til os. Herefter har man mulighed for at lease en ny bil, eller forlænge aftalen på den eksisterende bil. Vi indestår for bilens restværdi og dermed undgås usikkerheden omkring bilens værdi efter endt leasingperiode.

Finansiel leasing er typisk en lidt billigere måde at lease bil på. En sådan leasingaftale kan sammenlignes med at finansiere bilen gennem os, hvilket i mange tilfælde kan være et godt alternativ til et traditionelt billån og operationel leasing. Ved finansiel leasing indestår man selv for bilens restværdi (bilens pris excl. moms og afgift).

Med både operationel og finansiel leasing er man hos Rævhede auto ikke dårligere stillet med hensyn til garanti end ved køb af bil.

Har du spørgsmål?

Ring til os på tlf. (+45) 98 24 15 11 eller skriv til os herunder.

Åbningstider

PÅSKE 2024

Skærtorsdag
Langfredag
30. marts
Påskedag
2. Påskedag

11:00 – 17:00
11:00 – 17:00
11:00 – 17:00
11:00 – 17:00
11:00 – 17:00

VI HOS RÆVHEDE AUTO ØNSKER ALLE EN GOD PÅSKE😁🐣🌼🐰

Beregn byttepris

Book prøvetur