Vi har åbent hele pinsen fra kl 11 - 17 😊

Find din næste Stationcar

Stationcar er under kategorien mellemsklassesbil og tilhører dermed D-segmentet. Det er derfor en god mellemting blandt mikrobil og SUV’en. Den er ofte længere end en hatchback og sedan, da den er kendetegnet ved det rummelige bagagerum.

Stationcaren er et populært valg blandt den gennemsnitlige familie. Det skyldes primært at stationcaren tilbyder en masse kabineplads og et stort bagagerum, samt høj sikkerhed og stabile køreegenskaber.

Hvorfor vælge stationcar?

Stationcars har de seneste år udviklet sig til at være moderne, veldesignede biler med udstyr af høj kvalitet og fornemme detaljer. Af netop den årsag, er den blevet en utrolig populær firmabil.

Der findes mange fordele ved stationcaren. Blandt andet er den enormt rummelig, og der er derfor masser af plads i kabinen til at udfolde sig. Der er nemt plads til at montere autostole eller børnesæder på bagsædet. Bagagerummet rummer også sagtens ferieoppakning, barnevogn og store indkøbsture.

Stationcaren ligger utrolig godt på vejen, er smidig i forhold til størrelsen og kørestilen kan nemt tilpasses til henholdsvis by- og motorvejskørsel. Vælger du en stationcar som din næste bil, har du rig mulighed for tilpasning og variation.

Den kommer nemlig med et bredt udvalg af forskellige benzin- og dieselmotorer samt med og uden automatgear. Du kan derfor finde præcis den model der passer din dine ønsker og behov. Samtidig fås den i mange forskellige størrelser og prisklasser.

5 gode grunde til at vælge en Stationcar

Stationcar på lager

Åbningstider

PÅSKE 2024

Skærtorsdag
Langfredag
30. marts
Påskedag
2. Påskedag

11:00 – 17:00
11:00 – 17:00
11:00 – 17:00
11:00 – 17:00
11:00 – 17:00

VI HOS RÆVHEDE AUTO ØNSKER ALLE EN GOD PÅSKE😁🐣🌼🐰

Beregn byttepris

Book prøvetur