Vi har åbent hele pinsen fra kl 11 - 17 😊

Find din næste mikrobil

Mikrobiler er utroligt populære i Danmark. Hver fjerde solgte bil i Danmark er en lille bil. Den primære årsag til dette fænomen, er at du får utrolig meget bil for pengene. Små biler er i forvejen billige, direkte fra fabrikken, og der er naturligvis flere penge at spare hvis du køber brugt. Ofte er de også utrolig praktiske.

Mikrobilen, som går under kategorien “A-segment”, er det mindste biltype på markedet. Mikrobilen er en oplagt valgmulighed hvis du dagligt kører rundt i en tætpakket by. Her kommer det praktiske element nemlig i spil.

Det er utrolig nemt at parkere i hele centrum. Mikrobilerne er ikke bare små, det er også umådeligt smidige. Det gør alt fra snævre vendinger til smalle parkeringer nemt. Samtidig fylder den nærmest ingenting på vejene eller i garagen. Det gør den også et godt valg til ekstra bil i husholdningen. Mikrobilerne scorer ofte også en masse point på den økonomiske front. Prisen på mikrobilerne er meget lave, og brændstoføkonomien er i top. De er ofte udstyret med en fortrinlig 1-liters motor.

5 gode grunde til at vælge en mikrobil

Mikrobiler på lager

Åbningstider

PÅSKE 2024

Skærtorsdag
Langfredag
30. marts
Påskedag
2. Påskedag

11:00 – 17:00
11:00 – 17:00
11:00 – 17:00
11:00 – 17:00
11:00 – 17:00

VI HOS RÆVHEDE AUTO ØNSKER ALLE EN GOD PÅSKE😁🐣🌼🐰

Beregn byttepris

Book prøvetur