🐰 ÅBNINGSTIDER I PÅSKEN 🌼

Skal vi købe din leasingbil?

Står du med en leasingkontrakt der er ved at udløbe? Så står vi klar til at købe den hos Rævhede Auto. Det kan være vanskeligt at få afsat sin leasingbil når kontrakten er ved at udløbe, og derfor vil vi give dig et fordelagtigt tilbud.

Vi køber leasingbiler fra både privatpersoner og virksomheder. Grundet vores netværksportefølje kan vi ofte tilbyde en særdeles attraktiv pris, sammenlignet med de bud du vil modtage ved bilauktion, private kunder eller andre bilforhandlere.

Hvor meget kan jeg få for min bil?

Hvis du ønsker at sælge din bil, tænker du højst sandsynligt over, hvor meget din bil er værd. Du kan benytte dig af vores formular, hvor du blot indsætter dit registreringsnummer. Baseret på bilens informationer, fremsender vi dig et skræddersyet tilbud.

Vi sætter stor ære i altid at fremsende realistiske og konkurrencedygtige priser til alle biler. Vi tager udgangspunkt i en grundig markedsanalyse af din bil. Det betyder at du ikke modtager en standardpris, som er konfigureret af en robot, men i stedet en retvisende pris, vurderet af en bilforhandler.

Hvordan foregår processen?

1. Udfyld formularen – Første skridt er at udfylde formularen og få en prisvurdering på netop din bil. Er vi har vurderet en realistisk pris, vender vi tilbage med et tilbud inden for 24 timer i hverdage.

2. Godkend tilbuddet – Hvis du vælger at acceptere det fremlagte tilbud, fremsender vi et købsbevis som du skal udfylde og sende retur til os.

3. Afhentning af bilen – Når papirarbejdet er i orden, aftaler vi sted og tidspunkt til afhentning af bilen, når det passer dig. Ved afhentning overføres den aftalte pris til din konto.

Udfyld formularen

Bilens info
Personlig info

Åbningstider

PÅSKE 2024

Skærtorsdag
Langfredag
30. marts
Påskedag
2. Påskedag

11:00 – 17:00
11:00 – 17:00
11:00 – 17:00
11:00 – 17:00
11:00 – 17:00

VI HOS RÆVHEDE AUTO ØNSKER ALLE EN GOD PÅSKE😁🐣🌼🐰

Beregn byttepris

Book prøvetur