Erhvervsleasing

Ved erhvervsleasing kan du trække momsen fra på firmabilen, lige som hele leasingydelsen er fradragsberettiget, hvis bilen udelukkende anvendes erhvervsmæssigt. Bliver bilen også brugt til privatkørsel, kan en såkaldt splitleasingaftale fjerne beskatningen for fri bil for den medarbejder, der kører i bilen. Læs mere om erhvervsleasing af brugte biler, og kontakt os, og få et godt tilbud på tryg erhvervsleasing fra Rævhede Auto.

Hos Rævhede Auto kan du tegne en erhvervsleasing-aftale som operationel leasing. Det betyder, at du ikke hæfter for restværdien på bilen, når leasingperioden er slut. Du kommer bare, stiller bilen og afleverer nøglen.

Det giver dig den sikreste og mest fordelagtige erhvervsleasing-aftale uden nogen økonomisk risiko. Det du betaler i månedlig leasingydelse, er det, bilen koster at lease.

erhvervsleasing bil

Hvad er erhvervsleasing?

Ved helt traditionel erhvervsleasing kan du trække momsen fra på firmabilen. Samtidig kan du trække leasingydelsen fra, fordi det er en driftsudgift.

Endvidere får du en meget lavere startomkostning på den nye erhvervsbil. Det gør det mere økonomisk overkommeligt at udstyre medarbejderne med biler, de kan bruge i forbindelsen med løsningen af deres arbejdsopgaver ude hos kunderne.

Til gengæld bliver medarbejderne beskattet for privat kørsel i bilen. Ganske som de ville med en erhvervsbil købt på traditionelle vilkår. Samtidig kan du ikke trække leasingydelse fra for den private kørsel i bilen. Det giver et administrativt besværligt regnestykke, som kan give bogholderen grå hår.

Slip for beskatning for fri bil med splitleasing

Skal medarbejderne slippe for at blive beskattet af fri bil, kan du også vælge at tegne en splitleasingaftale. Denne model anvendes oftest af selvstændige, som kører mange erhvervsmæssige kilometer i deres egen bil.

Ved splitleasing fordeles leasingafgiften mellem firma og medarbejder i forhold til, hvor meget medarbejderen kører privat i bilen. Så kører du f.eks. 80 % af de årligt kørte kilometer i erhvervsmæssig sammenhæng, og de resterende 20 % som privatkørsel, kan leasingydelsen dels op, så firmaet betaler de 80 %, og du selv betaler de 20 %.

Derved undgår du/medarbejderen beskatningen af fri bil, fordi du selv betaler udgifterne til den private kørsel.

Samtidig sparer firmaet de 20 % på leasingydelsen, som du betaler privat. Og alt det administrative besvær.

En brugt erhvervsbil giver den laveste leasingydelse

Når du leaser en bil, betaler du kun for værditabet på bilen i leasingperioden. Det gør det mere fordelagtigt, end at købe bilen på traditionelle vilkår.

Hos Rævhede Auto får du en endnu lavere leasingydelse, fordi du kun kan tegne leasingaftaler på brugte erhvervs- og personbiler, som er 3 år eller mere.

Derved får du en bil, der allerede har haft det største værditab. Efter 3 år flader værditabet på bilen ud. Derfor bliver leasingydelsen væsentlig lavere.

Bilerne hentes typisk fra Tyskland, hvorfor der ikke er betalt registreringsafgift af dem. Men fordi registreringsafgiften på bilen falder til kun 0,5 % efter de første 36 måneder – og kun skal beregnes af bilens handelsværdi, ikke nyprisen – skærer det yderligere af størrelsen på leasingydelsen.

Ved at vælge en flexleasingaftale på erhvervsbilen kan firmaet nøjes med kun at betale registreringsafgift for bilen i den periode, firmaet har leaset den i. Det gør leasingydelsen endnu billigere.

Erhvervsleasing uden økonomiske bomber

Ved traditionelle erhvervsleasingaftaler hæfter firmaet for bilens restværdi, den dag leasingperioden er overstået. Så er der kørt flere kilometer, end der indgik i leasingaftalen, risikerer firmaet en oftest ret stor ekstraregning. For restværdien på bilen falder, jo længere den har kørt.

Men som allerede nævnt tilbyder vi udelukkende operationel leasing. Her påtager vi os ansvaret for bilens restværdi. Det betyder, at du ikke har en tikkende økonomisk bombe under firmaets leasingaftaler.

Samtidig er du helt stillet, den dag aftalen ophører. Du kan vælge at komme og aflevere bilen. Du kan også vælge at købe den til restværdien. Eller du kan vælge at tegne en ny leasingaftale på bilen med udgangspunkt i den værdi, som bilen har i dag.

Uanset hvad du vælger, har du haft bilen på de bedste og mest trygge vilkår – både i forhold til traditionelle leasingaftaler og i forhold til andre finansieringsmåder. `

Kontakt os i dag, og få et godt tilbud på erhvervsleasing

Så vil du have markedets bedste og mest trygge erhvervsleasingaftale på nyere, brugte erhvervs- og firmabiler? Så kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på erhvervsleasing på den måde, der passer bedst til netop dit firma og jeres behov for erhvervs- og firmabiler.