Vores udvalg

Til en stor og alsidig kundekreds skal der et stort og alsidigt biludvalg til, og det har vi. Vores samling af nyere brugte biler i Nordjylland tæller over 250, og de samles alle sammen på denne side. Om det er en Skoda eller en Mercedes, om du vil smide få eller flere penge efter din nye bil, så kan du finde den her.

Vi vil kun tilbyde vores kunder det bedste. I jagten på at gøre det bestræber vi os på, at vores kartotek så vidt som muligt består af brugte biler med 1-4 år på bagen. Selv hvis deres levetid har været længere, er det et produkt, vi kan stå inde for. Vi lægger ikke en bil på vores hjemmeside, som vi ikke selv ville sidde i.

Find din næste bil

Du kan ringe, maile eller besøge os, når din brugte bil er fundet, og købet skal gøres. Vi sørger for, at din nye bil vil stå klar til at blive overdraget i vores forretning i Aabybro nær Aalborg. Hvis afhentning af din nye brugte bil ikke er mulig, og der ønskes levering, kan vi også klare det.

Brug vores søgemuligheder til at kigge siden igennem og se, om du kan spotte din næste bil! Vores side opdateres løbende, så du ikke snydes for det nyeste skud på stammen inden for brugte biler. Kontakt os endelig, hvis du ønsker hjælp fra den måske førende bilforhandler i Nordjylland.

Søg blandt vores biler

Vi har 131 biler på lager

Din søgning gav 131 resultater