Vores biler

Vi har mange brugte biler på lager, søg dig frem til den helt rigtige.

Værksted

Find information og bestil dine værkstedstider.

Leasing

Ønsker du at lease bil? Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning.

Brugte biler i Nordjylland

Er du på udkig efter brugte biler, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Rævhede Auto bilforhandler i Nordjylland finder du et stort udvalg af gode brugte biler til salg. Fælles for alle vores brugte biler er:

  • Kvaliteten er i top
  • Priserne er konkurrencedygtige
  • De er topklargjorte

At købe en brugt bil er en tillidssag, som vi tager meget alvorligt. Vores mange tilbagevendende kunder fra hele landet vidner om, at vi er en nordjysk bilforhandler, som man kan stole på. Det er altså ikke uden grund, at vi har eksisteret i over 50 år!

I vores biludstilling finder du kun brugte biler, som vi kan stå inde for, og som vi selv ville køre i. Af samme årsag er langt størstedelen af vores biler, såkaldte nyere brugte biler med få år på bagsmækken!

Bilforhandler af brugte biler nær Aalborg

Vores bilhandel ligger ved Aabybro, som er cirka 20 kilometer vest for Aalborg og Nørresundby. Vi har mange bilkøbere fra Aalborg og det øvrige Nordjylland, men vi er ligeledes en bilforhandler, som har kunder fra resten af Jylland og sågar også fra Fyn og Sjælland.

Vi har altid mange brugte kvalitetsbiler stående i vores udstilling, som spænder bredt og varieret. Du finder således alt fra de mindre biler til de større luksusbiler og alverdens bilmærker som bl.a. VW Audi, BMW, Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, MG, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mini Cooper, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota og Volvo.

Brugte elbiler

Du finder ikke kun benzin- og dieselbiler hos Rævhede Auto. Vi har ligeledes altid et stort udvalg af brugte elbiler og plugin-hybridbiler fra mange af de populære bilmærker. Udviklingen indenfor elbiler går kun én vej, og den vej følger vi!

Har vi ikke umiddelbart den bilmodel, elbil, hybridbil, dieselbil eller benzinbil, du søger, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har mange kontakter i bilbranchen, og oftest kan vi skaffe drømmebilen via en anden autoforhandler. 

Leasing af bil

Udover køb og salg af brugte biler, tilbyder vi også leasing af brugte biler. Vi tilbyder både flexleasing, splitleasing og erhvervsleasing af firmabiler, og vi rådgiver gerne om, hvilken type leasing du bør vælge. Vores bilsælgere er specialister i billeasing, så tøv ikke med at kontakte os for et godt tilbud allerede i dag.

Vi har eget værksted

Udover at forhandle brugte biler, kan vi hos Rævhede Auto i Nordjylland også reparere og servicere bilerne på vores moderne autoværksted. Vores mekanikere kan servicere stort set alle bilmærker, og vi afgiver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på reparation af din bil.

Lad os hjælpe dig

Hvis du er interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig videre med køb, bilsalg eller leasing af brugt bil, er du meget velkommen til at kontakte os! Vi kan træffes på telefon +45 98 24 15 11  eller på mail salg@raevhede.dk. De fleste vælger dog at komme forbi butikken og snakke med os personligt, uanset hvor i landet de bor. Og det skal du selvfølgelig også bare gøre, hvis du har lyst.