Flexleasing

Med flexleasing betaler du kun for det værditab, bilen har i leasingperioden. Samtidig betaler du kun registreringsafgift for de måneder, bilen kører på vejen.

Ved at flexlease en bil på lige over 3 år, reduceres både værditabet i ejerperioden og størrelsen på den registreringsafgift, du skal betale. Det giver dig mulighed for at køre i din drømmebil til samme pris som en almindelig familiebil. Kontakt os i dag, og få et tilbud på flexleasing af din drømmebil.

Du har sikkert en drømmebil. En model, du altid har drømt om at eje.

Problemet er bare, at den er alt, alt, alt for dyr for dig på grund af den danske registreringsafgift. Men det er der råd for…

For med flexleasing kan du komme ud at køre i din drømmebil til samme pris, som det koster dig at køre i en almindelig familiebil.

Flexleasing af brugte biler

Flexleasing af brugte biler

Med flexleasing betaler du kun for det værditab, bilen har i leasingperioden. Samtidig betaler du kun registreringsafgift for de måneder, bilen kører på vejen. Ved at flexlease en bil på lige over 3 år, reduceres både værditabet i ejerperioden og størrelsen på den registreringsafgift, du skal betale. Det giver dig mulighed for at køre i din drømmebil til samme pris som en almindelig familiebil. Kontakt os i dag, og få et tilbud på flexleasing af din drømmebil.

Du har sikkert en drømmebil. En model, du altid har drømt om at eje.

Problemet er bare, at den er alt, alt, alt for dyr for dig på grund af den danske registreringsafgift.

Men det er der råd for.

For med flexleasing kan du komme ud at køre i din drømmebil til samme pris, som det koster dig at køre i en almindelig familiebil.

Hvad er flexleasing?

Med flexleasing betaler du nemlig kun for det værditab, som bilen har i den periode, du har leaset den i. Samtidig betaler du kun registreringsafgift for de måneder, hvor du rent faktisk kører i bilen.

Ved ydermere at finde en lidt over 3 år gammel model af din drømmebil med et lavt kilometertal, får du mulighed for at flexlease en bil, som allerede har oplevet sit største værditab.

Efter de første tre år flader værditabet på bilen ud og bliver væsentligt mindre. Det giver dig en billigere leasingaftale.

Samtidig falder registreringsafgiften, når bilen bliver 3 år, så du kun skal betale 0,5 % af handelsværdien på den brugte bil. Det skærer yderligere af prisen på leasingaftalen.

Alt i alt betyder det, at den månedlige leasingydelse ender på niveau med afdragene på lånet til den familiebil, som du kører rundt i dag.

Bilens værdi bliver uafhængig af registreringsafgiften

En anden stor fordel ved flexleasing er, at bilens værdi bliver uafhængig af registreringsafgiften.

For når du ”køber” en ny bil med en traditionel lånefinansiering, betaler du hele registreringsafgiften up front.

Hvis regeringen så pludselig sænker registreringsafgiften på nye biler, resulterer det samtidig i, at brugtværdien på din bil falder med et beløb, der minimum svarer til differencen mellem den registreringsafgift du betalte, da du købte bilen, og den registreringsafgift der er på en ny model efter lovændringen.

Altså kan brugtværdien på din bil falde med måske over 50.000, uden at du kan gøre noget som helst for at forhindre det.

Men ved at flexlease din bil i stedet, bliver brugtværdien uafhængig af registreringsafgiften. For du betaler jo kun registreringsafgift for de måneder, hvor du kører i bilen. Altså er registreringsafgiften taget helt ud af ligningen, den dag leasingperioden er slut.

Betal kun registreringsafgift for de måneder, du kører i bilen

Flexleaser du en specialbil – f.eks. en åben sportsvogn eller et Mobile Home – kan du vælge kun at have bilen indregistreret i de måneder, som du kører i den hvert år.

Derved skal du kun betale registreringsafgift for de måneder, du kører i bilen.

På den måde kan du få råd til f.eks. at have en stor, lækker firhjulstrækker, du kun kører i om vinteren, og en smart sportsvogn, som du kun kører i om sommeren.

Leasingydelsen er afhængig af, hvor meget du forventer at køre

Fordi du kun betaler for det værditab, der er på bilen i flexleasingperioden, spiller dit kørselsmønster en meget vigtig rolle.

For brugtværdien af bilen er tæt knyttet til, hvor mange kilometer bilen har kørt. Derfor spørger vi altid ind til dit årlige kørselsforbrug, når vi skal lave en flexleasingaftale på en nyere, brugt bil.

Så jo mere præcist du kan sige, hvor mange kilometer du forventer at køre i bilen hen over et år, jo mere præcist kan vi beregne din leasingydelse i flexleasingperioden.

Hos os koster leasingaftalen kun det, du betaler

Har du kørt længere i bilen, end du regnede med, vil du normalt få en ekstraregning på det øgede værditab, som de ekstra kilometer har givet på bilen, den dag leasingperioden er slut.

Det er en tiggende bombe under enhver flexleasingaftale

Derfor har vi valgt at udbyde alle vores flexleasingaftaler som såkaldt operationel leasing. Her hæfter vi for bilens restværdi.

Derfor risikerer du ikke en ekstraregning for overkørte kilometer.

Du kommer bare, stiller bilen og afleverer nøglen, når flexleasingperioden er slut.

Hvor lang er en flexleasingaftale?

De fleste flexleasingaftaler løber over 12 måneder. Det gør det nemmere at beregne værditabet så korrekt som muligt.

Aftalen kan også tegnes for 2 eller 3 år. Men her stiger usikkerheden for værditabets størrelse. Derfor vil du oftest ende med at kunne få en faldende leasingydelse på bilen hen over årene, ved at gentegne aftalen for hver 12 måneder.

For ved afslutningen af leasingperioden kan du vælge at købe bilen til restværdien eller tegne en ny leasingaftale på bilen ud fra dens nye restværdi. Men du er ikke tvunget til det, eller hæfter for noget, fordi du har tegnet en operationel flexleasingaftale.

Kontakt os, og få en sikker pris på en flexleasingaftale

Så vil du have en flexleasingaftale med absolut no strings attached, er det bare at kontakte os i dag. Så finder vi den bedste og mest fordelagtige flexleasingaftale på den bil, du altid har drømt om at køre i.